Praktisk tømrerarbeid

Praktisk tømrerarbeid - Frank Berg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Berg
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Praktisk tømrerarbeid.pdf
ISBN
2084972753105

BESKRIVELSE

Boka er skrevet både for de som starter sin opplæring i tømrerfaget og alle kategorier av tømrere frem til byggmesteren. Ser man denne boken i sammenheng med forrige bok av samme forfatter, Praktisk rehabilitering, har elever og lærlinger nærmest full dekning for den nye læreplanens sluttmål i Vg3 Tømrerfaget. Dette betyr at boken kan brukes til prosjekt til fordypning for elever som ønsker å bli tømrere, både på Vg1 Bygg- og anleggsteknikk og Vg2 Byggteknikk. Tømrerfaget er et bredt og komplekst fag og behovet for faglitteratur som klarer å kombinere praksis og teori er stort. I denne boken er det lagt stor vekt på å se det praktiske opp mot det teoretiske og binde dette sammen slik at det finnes på samme sted i boken.

Boka er en lærebok for håndverkere under opplæring og en nødvendig oppslagsbok for erfarne bygghåndverkere o.a. I boka beskriver Frank Berg med ca 180 illustrative tegninger hvordan et bolighus kan bygges fra grunnmur via loft til innvendig belistning. Forfatteren legger stor vekt på å se det praktiske opp mot det teoretiske og binde dette sammen slik at det finnes på samme sted i boka. VG 2 for voksenlærlinger og de som har kun VG 1 bygg og anleggsteknikk.

Boka kan også brukes som referanse for ferdig utdannede tømrere. Filmer.

RELATERTE BØKER