Over horisonten

Over horisonten - Jojo Moyes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jojo Moyes
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Over horisonten.pdf
ISBN
6251036090541

BESKRIVELSE

Over horisonten er en storslagen og uforglemmelig roman fra den bestselgende Jojo Moyes - forfatteren som er blitt et verdensfenomen! Dette er den perfekte boken for deg som elsker rike, rørende og lidenskapelige romaner, som attpåtil er inspirert av virkelige hendelser. Boken handler om unge Alice, som føler seg fanget i Londons sosietetsliv. Da hun får muligheten til å flytte til USA, griper hun sjansen umiddelbart. Det nye livet hennes skal imidlertid vise seg å bli ganske annerledes enn hun hadde trodd. Alt tar en ny vending da hun møter den selvstendige og frittalende Margery. Alice og fire andre unge kvinner forlater alt de har kjært, og rir ut under den åpne himmelen for å spre kunnskap og leseglede mellom fjellene i Kentucky. Det de ikke vet, er at på reisen vil de også finne frihet, vennskap, kjærlighet og et liv de kan kalle sitt eget. «Jojo Moyes' nyeste roman er det beste hun har skrevet siden 'Et helt halvt år'.» Terningkast 5 - VG "Boken er helt oppslukende og byr på ren leseglede." Terningkast 5 - VG "Nok en innertier! En ganske fantastisk historie ..." Terningkast 5 - Dagbladet

Der kunne du komme over såkalte bokdamer. Det var kvinnelige bibliotekarer som, lastet ned med bøker, ... Kjøp Over horisonten fra Tanum En storslagen og uforglemmelig roman fra verdensfenomenet Jojo Moyes.

Unge Alice føler seg fanget i Londons sosietetsliv. Når hun får muligheten til å flytte til USA, griper hun sjansen umiddelbart.

RELATERTE BØKER