Klok på følelser

Klok på følelser - Jan Reidar Stiegler, Aksel Inge Sinding, Leslie Greenberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Reidar Stiegler, Aksel Inge Sinding, Leslie Greenberg
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Klok på følelser.pdf
ISBN
1508553860893

BESKRIVELSE

Følelser kan fungere som et kompass for å finne veien i en komplisert verden. Følelsene dine er der hele tiden. De påvirker deg også når du ikke er klar over det. Følelser er der når du tar beslutninger. Når du engster deg for å snakke foran andre. Når du har det vanskelig med kjæresten din. Når du strever med å håndtere barnet ditt. Når du føler deg ensom og annerledes. Og når du bare har det bra. Klok på følelser hjelper deg til å bli mer klar over følelsene dine og hvordan de påvirker deg i livet ditt. Boka utfordrer deg til å utforske dine egne følelser, hvordan du uttrykker dem, men også hvordan du møter følelser i andre. I anledning denne boken har forfatterne laget nettsiden www.folelseskompasset.no, der du finner mer informasjon, videoer og øvelser for å utforske og jobbe med følelsene dine.

Boka utfordrer deg til å utforske dine egne følelser, hvordan du uttrykker dem, men også hvordan du møter følelser i andre. Selv har jeg svart ja på alle disse spørsmålene og derfor er psykolog og forfatter Aksel Inge Sinding gjest i episode 152 av Ingefær for å gjøre oss litt klokere på egne følelser. Er vi det, får vi nemlig en bedre hverdag, som igjen kan gjøre oss litt lykkeligere! Kjøp Klok på følelser fra Bokklubber Følelser kan fungere som et kompass for å finne veien i en komplisert verden.

Det følelsene prøver å fortelle deg. I de filosofiske diskusjonene om menneskets fornuft og følelsesliv har følelsene ofte fått en underordnet rolle.

RELATERTE BØKER