I morgen var jeg alltid en løve

I morgen var jeg alltid en løve - Arnhild Lauveng | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnhild Lauveng
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
I morgen var jeg alltid en løve.pdf
ISBN
8278436665303

BESKRIVELSE

Arnhild lauvengs kamp for å bli frisk fra sin psykiske lidelse, hjulpet av helsevesenet og av en mor og søster som nektet å gi opp håpet, er sterk lesning om en seier de færreste tror er mulig.I ti år var Arnhild Lauveng innlagt som schizofren på psykiatriske avdelinger. Hun var psykotisk og selvdestruktiv, og knuste glass for skjære seg til blods med skårene. I dag arbeider hun som psykolog, utdannet ved Universitetet i Oslo.Arnhild Lauveng overvant schizofrenien, og er i dag i stand til å uttale seg både som fagperson og tidligere pasient. Hun tar oss med inn i en verden av stemmer og hallusinasjoner, av rotter som løper etter henne i flokk, og ulver som glefser etter henne, med gule øyne og siklende gap. Hun viser oss hvordan vrangforestillinger og symptomer har sin egen logikk og mening.Arnhild Lauveng (f. 1972) er utdannet cand. psychol. ved Universitetet i Oslo, og praktiserende klinisk psykolog. Hun er en aktiv foredragsholder, og mottok i 2004 «Prisen til fremme av ytringsfriheten i psykisk helsevern».Les utdrag fra boka

Hun er tidligere schizofren, har vært innlagt i 10 år og jobber i dag som psykolog i Oslo. Jeg var litt redd for å lese denne boken, både fordi en venn av meg led av schizofreni og I morgen var jeg alltid en løve.

Hun var psykotisk, selvdestruktiv, og knuste glass for skjære seg til blods med skårene. I dag arbeider hun som ... Arnhild Lauveng er ein norsk sakprosaforfattar, barnebokforfattar, og psykolog, som fekk mykje merksemd for sakprosadebuten I morgen var jeg alltid en løve (2005).

RELATERTE BØKER