Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2020-2021

Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2020-2021 - Hanne Solem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Solem
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2020-2021.pdf
ISBN
4555381201072

BESKRIVELSE

Ukeplanleggeren for lærere på ungdomstrinnet gir læreren god og samlet oversikt over skoleåret, dagene og ukene. Her finner du god plass til daglige og ukentlige notater, timeplaner, gruppeoversikt, viktige opplysninger, plass til møtereferater, oversikt over elevsamtaler, samt nyttige notatark til elev- og utviklingssamtalesamtalen. Det er også god plass til føring av karakterer, fravær, orden/oppførsel og innleveringer.Ukeplanleggeren har ett oppslag og én notatside for hver uke gjennom hele skoleåret som gir helhetlig oversikt og hjelper læreren å planlegge ukene i lang tid fremover.Ukeplanleggeren har en praktisk inndeling av månedene som gjør det lettere og raskere å finne fram. Som et tillegg kan du også kjøpe en flyttbar linjal som kan brukes som bokmerke. Festes i ukeplanleggerens spiral. Praktisk A4-plastlomme på innsiden av omslaget foran.Praktisk A5-plastlomme på innsiden av omslaget bakerst.Nytt i årets ukeplanlegger: Månedsoversikt hvor du kan notere viktige datoer, slik som merkedager og høytider i ulike religioner.Omslaget er i solid plastmateriale. Spiralisert rygg.

Ukeplanleggerne gir læreren god oversikt over ukene, har god plass til viktige opplysninger, timeplaner, teamoversikt, gruppeoversikt, årsoversikt, møtereferater og daglige notater. Kjøp Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2013-2014 fra Norske serier GAN Aschehoug kan tilby tre ulike ukeplanleggere for grunnskolen: én for barnetrinnet, én for ungdomstrinnet og én for SFO. Felles for de tre er at de er helt spesielt tilpasset behovene til brukerne. Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2019-2020.

Planleggerne våre er svært populære og helt spesielt tilpasset behovene til brukerne for å unngå unødvendige sider. De hendige ukeplanleggerne er utarbeidet og revidert i tett samarbeid med lærere og har vært i produksjon i mange år. Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2020-2021.

RELATERTE BØKER