Ukeplanlegger for lærere i videregående skole 2020-2021

Ukeplanlegger for lærere i videregående skole 2020-2021 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Ukeplanlegger for lærere i videregående skole 2020-2021.pdf
ISBN
8400926937228

BESKRIVELSE

Ukeplanlegger for lærere i videregående skole har blitt svært godt mottatt siden vi lanserte den i 2016.Den gir læreren god og samlet oversikt over undervisning og de ulike elevgruppene gjennom hele skoleåret, dagene og ukene.Ukeplanleggeren for lærere i videregående skole er todelt:Første del inneholder oversikt over året, oversikt over teamene og en ukeplanlegger med god plass for daglige notater som gir helhetlig oversikt over gjøremål og hjelper læreren å planlegge ukene i lang tid fremover. Andre del er delt i seks like bolker, en for hver klasse/gruppe. Hver bolk inneholder skjemaer for utfylling av karakterer, innlevering, prosjektarbeid, fravær, observasjoner samtaler og oppfølging. I margen har ukeplanleggeren har praktisk inndeling av både måneder og grupper som gjør at det er lett å finne fram. I år kan du også kjøpe en flyttbar linjal som kan brukes som bokmerke. Festes i ukeplanleggerens spiral.Nytt i årets ukeplanlegger: Praktisk A4-plastlomme på innsiden av omslaget foran.Praktisk A5-plastlomme på innsiden av omslaget bakerst.Omslaget er i solid plastmateriale.Spiralisert rygg.

Du finner planleggere for barnehagen, SFO, førsteklasse, grunnskole, barnetrinn, ungdomstrinn, videregående skole, skoleledere og lærere i voksenopplæringen. Ukeplanlegger for lærere i videregående skole har blitt svært godt mottatt siden vi lanserte den i 2016.Den gir læreren god og samlet oversikt over undervisning og de ulike elevgruppene gjennom hele skoleåret, dagene og ukene.Ukeplanleggeren for lærere i Ukeplanleggeren for VGS gir læreren god og samlet oversikt over undervisning og de ulike elevgruppene gjennom hele skoleåret, dagene og ukene. Ukeplanleggeren for lærere i videregående skole ... Ukeplanlegger for lærere i voksenopplæringen - kalendre, gruppeinndeling og skjemaer er tilpasset brukerne.

Den gir læreren god og samlet oversikt over undervisning og de ulike elevgruppene ... Ukeplanlegger for lærere i videregående skole har blitt svært godt mottatt siden vi lanserte den i 2016. Den gir læreren god oversikt over skoleåret, dagene og ukene.

RELATERTE BØKER