To søstre

To søstre - Åsne Seierstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsne Seierstad
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
To søstre.pdf
ISBN
2902123952692

BESKRIVELSE

Kåret blant Skandinavias ti beste sakprosabøker etter år 2000! Historien om to ungjenter fra Bærum som reiser til Syria og en desperat far som forsøker å finne dem. En oktoberdag i 2013 kommer ikke de to tenåringsjentene, Ayan og Leila, hjem til vanlig tid. Senere på kvelden kommer sjokkmeldingen: De er på vei til Syria. På jakt etter døtrene tar faren seg inn i det borgerkrigsherjede landet, en reise som skal føre ham inn i områder kontrollert av Den islamske staten (IS). Dette er bare starten. I "To søstre" går Åsne Seierstad, den bestselgende og kritikerroste forfatteren av "Bokhandleren i Kabul" og "En av oss", løs på et av de viktigste og mest kompliserte spørsmål i vår tid. Hvorfor radikaliseres muslimsk ungdom oppvokst i Vesten? Hva førte de to søstrene fra Kolsås til Kalifatet? Hvem er Ayan og Leila? Som få andre makter Åsne Seierstad å komme tett på personene hun skriver om. "To søstre" er både historien om jentene som dro, et land i krig og om en familie som splintres. Det er også en fortelling om oss, i Norge i dag.

mag. fra Universitetet i Oslo med fagene russisk, spansk og idéhistorie.Hun ble frilansjournalist for Arbeiderbladet mens hun studerte statsvitenskap ved Universitetet ... «To søstre» er en sterk dokumentar som viser at virkeligheten veldig ofte overgår fiksjonen.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Kåret blant Skandinavias ... - «To søstre» var skriving med hjertet i halsen, fordi ting endret seg hele tiden. Det er et stort drama som jeg ikke ante hvordan skulle slutte.

RELATERTE BØKER