Større enn meg; en selvbiografi

Større enn meg; en selvbiografi - Aksel Lund Svindal, Torbjørn Ekelund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aksel Lund Svindal, Torbjørn Ekelund
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Større enn meg; en selvbiografi.pdf
ISBN
4868391691823

BESKRIVELSE

Hvor mye motstand kan et menneske tåle .- og likevel bli best i verden? Aksel Lund Svindal er kåret til Norges mest populære idrettsutøver, og har gjennom en eventyrlig alpinkarriere vunnet 36 verdenscupseire, fem VM- og to OL-gull. Det unike med Svindals karriere er likevel ikke hva han har oppnådd, men hvordan. For første gang forteller Lund Svindal sin personlige historie, og åpner opp om prinsippene han alltid har jobbet etter, både som idrettsutøver og forretningsmann, lagkamerat og forbilde - prinsipper som har hjulpet ham tilbake til topps, når alle for lengst hadde avskrevet ham etter katastrofale fall og karrieretruende skader. «Større enn meg» er skrevet i samarbeid med Torbjørn Ekelund. Ekelund er journalist, forfatter og redaktør i Harvest Magazine. Han har skrevet en rekke bøker, blant annet bestselgeren «Bli best med mental trening», i samarbeid med Erik Bertrand Larssen.

Forventet leveringstid: 1-2 arbejdsdage Pris: 304 kr. inbunden, 2019.

Han har skrevet en rekke bøker, blant annet bestselgeren «Bli best med mental trening», i samarbeid med Erik Bertrand Larssen. Pris: 345,-. innbundet, 2019.

RELATERTE BØKER