Plantelykke

Plantelykke - Anders Røyneberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Røyneberg
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Plantelykke.pdf
ISBN
9294124816191

BESKRIVELSE

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du skal innrede med dem, og hvordan du kan få dem til virkelig å trives? Anders Røyneberg, også kjent som @arcticgardener, har over 100 grønne planter i leiligheten sin i Oslo. Her gir han deg sine beste råd om hvilke planter som passer hos deg, og om hva de trenger av jord, gjødsel, vann og lys for å trives. Du får vite hvordan du tar avleggere og stiklinger, og hva du bør forberede når du skal reise bort, slik at plantene er like fine når du kommer hjem igjen. Anders viser hvordan du kan innrede og style hjemmet ditt med planter som romdelere, og viser eksempler på gruppering av planter og bruk av speil, krukker og potter. Hvilke planter er vakre til stuen eller trives godt på badet, hvilke renser luften på kontoret eller er robuste nok til å tåle et åpent soveromsvindu? Boken gir deg svaret på hva som passer i hvert enkelt av husets rom. Å omgi seg med natur og vekster skaper ro i hverdagen. Her får du både inspirasjon og kunnskap til å skape en grønn oase hjemme.

Anders har innredet leiligheten sin med 100 grønne planter og mener ... Kjøp «Plantelykke - stell og innred med grønne planter» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Plantelykke stell og innred med grønne planter.

14:00 inviterer vi til foredrag med Anders Røyneberg som har skrevet boka PLANTELYKKE, og driver instagramprofilen @arcticgardener med over 56000 følgere.. Anders har innredet leiligheten sin med 100 grønne planter og mener ... Kjøp «Plantelykke - stell og innred med grønne planter» til en god pris på ark.no.

RELATERTE BØKER