Månesøsteren

Månesøsteren - Lucinda Riley | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Månesøsteren.pdf
ISBN
7339591009978

BESKRIVELSE

Bok 5 i serien De syv søstre: I Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird.På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre - og at det er forutbestemt at han er den som skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania.I skyggen av det praktfulle Alhambra oppdager Tiggy sin forbindelse til de legendariske sigøynerne i Sacromonte som ble fordrevet under borgerkrigen - og til «La Candela» - sin tids mest berømte flamenco-danserinne.Bla i boka her: Månesøsteren >

På Kinnaird … Månesøsteren er den femte boken i Lucinda Rileys serie om De syv søstre. Leservurderinger (16) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering.

ordre 34,95 kr . Denne pris gælder for medlemmer.

RELATERTE BØKER