Listelykke; rydding, orden, system, kreativitet, lister, effektivitet, overskudd og mindfulness

Listelykke; rydding, orden, system, kreativitet, lister, effektivitet, overskudd og mindfulness - Gunn Beate Reinton Rulnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Beate Reinton Rulnes
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Listelykke; rydding, orden, system, kreativitet, lister, effektivitet, overskudd og mindfulness.pdf
ISBN
5445737678669

BESKRIVELSE

Dette er en guide for deg som vil rydde opp, og leve med færre ting og mindre rot. Med færre ting blir livet enklere og hverdagen lettere, du får mindre å tenke på, mindre å glemme og færre bekymringer. Trivselen øker, og du frigjør tid til familie og fritid. Du blir glad i hjemmet ditt igjen, du får mer oversikt og kontroll på jobben, oppnår målene dine raskere og mer effektivt, og får med hele familien mot et felles mål og en mindre rotete hverdag. I ryddingen og livet ellers kan vi bruke lister for å hjelpe oss i arbeidet, og forfatteren gir deg gode tips til hvordan du kan bruke lister i oppryddingen. Her er det ulike ryddestrategier å velge mellom og verktøy og metoder som du kan tilpasse til dine behov.Vi tror vi trenger så mange ting. Men det vi egentlig trenger er rom og tid til å puste. Alt vi trenger, er mindre av alt. Og gode lister.

Gunn Beate hjelper deg med å få på plass systemer og smart organisering i hverdagen. For å gjøre ryddingen enklere bruker hun lister. rydding, orden, system, kreativitet, lister, effektivitet, overskudd og mindfulness.

Dette er en guide for deg som vil rydde opp, ... Listelykke notatbok (Fleksibind) av forfatter Gunn Beate Reinton Rulnes. Pris kr 218 (spar kr 31).

RELATERTE BØKER