Jomsviking; Vinland

Jomsviking; Vinland - Bjørn Andreas Bull-Hansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Andreas Bull-Hansen
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Jomsviking; Vinland.pdf
ISBN
9566835249821

BESKRIVELSE

Dette er den andre boken i Jomsviking-serien, men den kan også leses frittstående. Torstein og hans familie flykter vestover for å slippe unna hevn fra Olav Tryggvasons menn etter slaget ved Svolder. Han er blitt høvding for en gruppe jomsvikinger og søker etter de sagnomsuste lerkeskogene på den andre siden av havet. Nå vil han gjøre seg rik på skipsbygging og skape en fremtid for seg og sine. Men Torstein, krigeren som en gang var trell, skal snart måtte kjempe for livet og for å gjenforene sin familie. I Vinland får vi et unikt innblikk i tilværelsen til Nord-Amerikas første nybyggere, og i konflikten som utviklet seg mellom dem og de mektige indianske stammesamfunnene. Dette er den andre boken i Jomsviking-serien, men den kan også leses frittstående. Den første boken, Jomsviking, gikk rett inn på de norske bestselgerlistene, og har et samlet opplag på 40 000.

«Med Vinland bekrefter Bull-Hansen hvor utmerket det går å skrive spenningsmettet litteratur som ikke står tilbake for noe. Bull-Hansen er en sann connaisseur av vikingetiden.

Nå vil han gjøre seg rik på skipsbygging og skape en fremtid for seg og sine.Men Torstein, krigeren som en gang var trell ... Andre bok i Jomsviking-serien. «Med Vinland bekrefter Bull-Hansen hvor utmerket det går å skrive spenningsmettet litteratur som ikke står tilbake for noe.

RELATERTE BØKER