Hverdagsbobler

Hverdagsbobler - Björg Thorhallsdottir, Dora Thorhallsdottir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Björg Thorhallsdottir, Dora Thorhallsdottir
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Hverdagsbobler.pdf
ISBN
3877889805113

BESKRIVELSE

En skikkelig feelgood-bok basert på suksess-showet. Hverdagsbobler er en humoristisk, inspirerende og livgivende bok om å tørre å ta hele deg i bruk. Slutt å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv. Med mange eksempler fra eget levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og gjør det med humor (for hun er litt artig også, som standup komiker). Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta. Björg og Dora er herlig uselvhøytidelige. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. Sitt tilbake i stolen og nyt. Dette er først og fremst en skikkelig feelgood-bok!

1965) debuterer som forfatter med en fortelling om hva han bruker dagene til, en bok om arbeid. En snekkers dagbok er fortellingen om et loft.

Lev DITT liv. Med mange eksempler fra eget levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Hverdagsbobler (Innbundet) av forfatter Björg Thorhallsdottir.

RELATERTE BØKER