Hersketeknikker

Hersketeknikker - Sigrid Sollund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Sollund
DIMENSJON
7,30 MB
FILNAVN
Hersketeknikker.pdf
ISBN
4553567760013

BESKRIVELSE

Lær deg hersketeknikkene, så slipper du å bli tråkket på. Hersketeknikker flytter makt. De kan være nyttige, men også nådeløse. Uansett er det smart kjenne til dem - om du ønsker å bruke dem selv, eller om du vil beskytte deg mot dem. Som programleder i NRKs debattprogram Dagsnytt 18 ser Sigrid Sollund hersketeknikker i full utfoldelse hver dag. Men hersketeknikkene finnes ikke bare i den politiske debatten, de brukes også på arbeidsplassen, i parforholdet, mellom foreldre og barn, i forhandlinger og i venneflokken. Gjennom eksempler fra de ulike arenaene, finner Sollund mønstrene, og beskriver dem med kløkt og vidd.«Reflektert, morsom og konkret. Sigrid Sollund har skrevet en svært bra bok. For folk flest og eliten.» - Minerva

BERIT ÅS. Politiker, feminist, fredsarbeider.

LES OGSÅ: Slik får du mer ferie! Hersketeknikker er uttrykksmåter og atferd som noen bruker for å få andre til å føle seg underlegen og dum. Dersom vi kjenner igjen knepene, kan det være lettere å vite hva vi skal gjøre hvis vi blir utsatt for dem. KVINNELIGE HERSKETEKNIKKER: Journalist og forfatter Sigrid Sollund mener kvinner bruker hersketeknikker i større grad enn før.

RELATERTE BØKER