Håndbok for superhelter; Del 3: Alene

Håndbok for superhelter; Del 3: Alene - Elias Våhlund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elias Våhlund
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Håndbok for superhelter; Del 3: Alene.pdf
ISBN
9941464009711

BESKRIVELSE

Å bli superhelten Røde maske har forandret alt for Lisa. Hun har fått selvtillit, og for første gang i livet tør hun å si fra. Men på skolen føler hun seg fortsatt like alene. Samtidig er hver eneste tyv og forbryter i Rosenhill redde for å møte den mystiske superhelten. Bortsett fra Wolfgang, den farligste skurken i byen. Han er lei av at Røde maske er en trussel, og har bestemt seg for å stoppe henne - en gang for alle. Kommer Lisa til å rekke å få satt Wolfgang bak lås og slå før han han får fanget henne? Lisa kommer tilbake i "Håndbok for superhelter del 4: Ulven kommer".

Se flere bøker fra Elias Våhlund. Røde maske (Innbundet) av forfatter Elias Våhlund. Barnebøker.

utg. Orig.tittel: Handboken Alder: Barn 6-9 Format: 22 x 15 cm Nr: 8130787 KATEGORIER: Barn og ungdom ... Kjøp Håndboka fra Bokklubber En moderne Pippi Langstrømpe med superkrefter.

RELATERTE BØKER