Gamle trehus

Gamle trehus - Tore Drange, Hans Olaf Aanensen, Jon Brænne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Drange, Hans Olaf Aanensen, Jon Brænne
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Gamle trehus.pdf
ISBN
4378954644335

BESKRIVELSE

GAMLE TREHUS er det sentrale verket for alle som har et forhold til trehus.Boka gir en praktisk veiledning i alle sider ved rehabilitering, vedlikehold og restaurering, innvendig og utvendig. Ved siden av å være en faglig veileder, gir den også en utvidet og bearbeidet historisk kavalkade over de forskjellige stilepokene i Norge gjennom 400 år. Eksemplene som er brukt i boka, er fra hele landet. Selv prefabrikkerte hus som ble sendt til Svalbard og Sør-Georgia, er tatt med. Boka er rikt illustrert med over 1500 illustrasjoner.Gamle trehus er for alle som er glade i vår enestående bygningsarv: Huseiere, håndverkere, arkitekter, byggmestere, tekniske etater og museumsfolk. Også i undervisningssammenheng er boka ledende.Forfatterne Tore Drange, Hans Olaf Aanensen og Jon Brænne har nok en gang gjort et stort og imponerende arbeid med å oppdatere dette verket.

Åpningstider: Onsdag 14 - 18, torsdag 14 - 20, lørdag 12 - 15. Velkommen.

Det kan være 8 mm her eller 2 cm der, uansett er de skjeldent helt like.Men det er noe som er greit å vite før du besøker oss på Gamletrehus. Gamletrehus. Åpningstider: Onsdag 14 - 18, torsdag 14 - 20, lørdag 12 - 15.

RELATERTE BØKER