Den skarpsindige lavadelsmann Don Quijote av la Mancha

Den skarpsindige lavadelsmann Don Quijote av la Mancha - Miguel de Cervantes Saavedra | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Miguel de Cervantes Saavedra
DIMENSJON
10,20 MB
FILNAVN
Den skarpsindige lavadelsmann Don Quijote av la Mancha.pdf
ISBN
3099153017761

BESKRIVELSE

I denne klassikeren om "ridderen av den bedrøvelige skikkelse" lærer en klok og erfaren mann å se med mistro på alle illusjoner og ta tingene for hva de er, menneskene for hva de er verd, og livet for hva det innebærer av realiteter. Gjennom sine to hovedpersoner, den fattige adelsmannen Don Quijote og bonden Sancho, skildrer Cervantes to hovedtyper av menneskeheten - og to hovedtrekk i den spanske folkesjel: eventyrlyst, storhetsvanvidd, visjonær idealisme, og praktisk, nøktern livsvisdom og næringsvett.

Miguel de Cervantes Saavedra. Legg i ønskeliste.

med vareomslag. Forfatter: Miguel de Cervantes Saavedra Utgiver: Aschehoug Illustrasjoner: Stand: NOK 150,00 Don Quijote : den skarpsindige lavadelsmann Don Quijote av La Mancha.

RELATERTE BØKER