Bare for deg

Bare for deg - Sylvia Day | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sylvia Day
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Bare for deg.pdf
ISBN
9742712882764

BESKRIVELSE

Bare for deg av Sylvia Day er første bind i Crossfire-trilogien og har i likhet med Fifty Shades-bøkene i løpet av kort tid tatt millioner av lesere over hele verden med storm. Anerkjente Penguin, som står bak utgivelsen av Crossfire-bøkene i USA og Storbritannia, har sjelden opplevd lignende interesse for noen av sine utgivelser. Den unge Eva Tramell faller i sin første dag i ny jobb nesten bokstavelig talt for forretningstycoonen Gideon Cross. Det som begynner som et tilfeldig sammenstøt mellom to unge mennesker, utvikler seg raskt til en nærmest åndeløs besettelse fra begge sider. Gideon er glitrende sexy, vakker og dessuten enormt rik, men selv om Eva ikke på noen måte kan skilte med en lignende karriere, har hun selv en bakgrunn som gjør at akkurat Gideons rikdom kanskje er det som gjør minst inntrykk på henne. Begge tenker innledningsvis at dette skal være en spennende, men antagelig kortlivet sexaffære. Når de ganske raskt ønsker noe langt mer med forholdet, viser det seg at disse to som tilsynelatende har alt, begge sliter med demoner fra fortiden, demoner som stadig truer med å ødelegge forholdet. Den dominante Gideon, vant til å få det som han vil med sine kvinner, opplever stadig at Eva ikke uten videre lar seg styre. Leseren rives med på en turbulent, spennende og sexy reise full av høydepunkter. "Sylvia Day ikke bare pirrer leserne, hun griper dem med ens sterk historie og slipper ikke taket." (RT Book Reviews)

Bare for Deg og Gjenspeilt i Deg har også ligget helt i toppen av bestselgerlistene siden de ble utgitt. Finn et NA-møte; For medlemmer; For profesjonelle; Service; NA Norge. Bare for idag; Rusfri tid kalkulator; Litteratur; Arrangementer Goodies er noe ekstra, bare for deg mellom 18 og 28 år, som er inkludert i ditt Yng-abonnement - i tillegg til andre faste fordeler.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'.

RELATERTE BØKER