Sy en bunad

Sy en bunad - Torgunn Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgunn Andersen
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Sy en bunad.pdf
ISBN
9645711338198

BESKRIVELSE

Å sy en bunad selv er en kreativ prosess som gir stor glede. Det er spennende å sy et tradisjonsrikt festplagg som kan brukes i generasjoner. En av de mest populære bunadene er beltestakken, både fordi den er vakker og fordi den har utrolig mange variasjonsmuligheter. I denne boka tar Torgunn Andersen deg med gjennom hele prosessen med å sy, brodere og montere en beltestakk. Foruten å forklare i ord og bilder, trinn for trinn, hvordan du går fram, gir hun deg råd om valg av sølv til bunaden, påkledning, vedlikehold og stell. Ønsker du å lære hvordan du kan sy en bunad, gir denne boka deg inspirasjon til å komme i gang og hjelp til å komme i mål.I den nye 2. utgaven har forfatteren fulgt første utgave av boka, trinn for trinn, da hun sydde neste bunad. Teksten er oppdatert i tråd med dette, slik at den nå er enda mer pedagogisk. I tillegg har bildene av denne nye bunaden blitt inkludert i boka, slik at det er enda en variant av beltestakken som du kan la deg inspirere av!

Den baserer seg på at du kjøper alt av deler ferdig klipt, så det følger ikke med noen mønstre. Ein materialpakke inneheld det du treng for å sy bunaden sjølv. Heimen Husfliden leverer materialpakkar til ei rekke bunader; kontakt oss for å finne ut om vi har materialpakke til din bunad.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Sy en bunad av Torgunn Andersen (ISBN 9788293314028) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER