Skyggelandet

Skyggelandet - Tom Egeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
Skyggelandet.pdf
ISBN
7905057566733

BESKRIVELSE

Boka handler om Oslo-paret Helge og Victoria Lund som lever et normalt liv i byen, inntil mørke krefter gradvis forvandler hverdagen til et maretitt. På et øde hotell, milevis fra hjelp, går sannheten opp for dem.

Nå kan en eneste berøring av hverandres hender eller lepper føre til en brå død, og kaste Damen inn i Skyggelandet. Da det unge ekteparet tar inn en mystisk leieboer, forvandler mørke krefter hverdagen til et uvirkelige mareritt. På et øde hotell, milevis fra hjelp, går den ufattelige sannheten opp for dem.

Trollspeilet (1997) Åndebrettet (2004) Ulvenatten (2005) Falken (12. mars 2019) Spenningsromaner med Bjørn Beltø som hovedperson.

RELATERTE BØKER