Se eleven innenfra

Se eleven innenfra - Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson, Guro Øiestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson, Guro Øiestad
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Se eleven innenfra.pdf
ISBN
8229239702033

BESKRIVELSE

"Overalt hvor barn oppholder seg, trenger de å kjenne at voksne passer på, hjelper til og bryr seg. Derfor må voksne i skolen, hvor alle barn tilbringer så store deler av livet sitt, ikke bare ta ansvar for selve undervisningen, men også for omsorgen og kvaliteten på relasjonene." Slik starter forfatterne denne boken, som henvender seg til deg som er lærerstudent eller har vært lærer en stund. Med utgangspunkt i kunnskap fra tilknytningspsykologi viser de hvordan du kan utvikle trygge relasjoner til elevene dine ved hjelp av modellen Trygghetssirkelen (Circle of Security). Modellen bidrar til å bevisstgjøre oss om hva barn trenger for å falle til ro og føle seg trygge. Da har de også gode forutsetninger for å lære. Hvordan kan du som lærer forstå elevers atferd, som utagering, uro eller sjenanse? Denne boken presenterer kunnskap som hjelper deg å forstå hva barns atferd skyldes, og til å se eleven innenfra.

COS Sertifiseringskurs. COS Parenting™ COS P - Evaluering Foreldre; COS Intervention™ COS I høsten 2019; COS Skole og Barnehage.

Se eleven innenfra.indd 1. 2016-08-22 13:14:34.

RELATERTE BØKER