Rett

Rett - Dag Michalsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Michalsen
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Rett.pdf
ISBN
4611281271350

BESKRIVELSE

Rett er et internasjonalt fenomen og her undersøkes dette historisk. Formålet er å vise sammenhenger av rettslige ideer og ordninger i forskjellige samfunn over tid. Boken dreier seg først og fremst om vestlig rett, men også rett fra andre samfunn er omtalt. Norsk rett er skrevet inn i denne internasjonale historien. Slik gir boken også et bidrag til en komparativ rettsforståelse. Lange linjer i rettens internasjonale historie begynner i antikkens rettshistorie og ender i dagens debatter om rettens rolle i det internasjonale samfunn. Bokens tyngdepunkt er tiden etter 1750, og det tematiske fokus er suverenitet, kontrakt og rettstenkning. Et sentralt perspektiv er å se retten som del av samfunnets forskjellige virkemåter og i lys av geopolitiske forhold.

Vil du lagre dine personverninnstillinger? Logg inn med aID Dersom du har rett til fastlege, kan du ønske deg en bestemt fastlege. Dersom det er ledig plass på fastlegens liste, kan du velge legen du ønsker.

med rett til å velge Vanlige spørsmål med svar fra advokat . Hvem har rettighetene til studenters og elevers digitale verk? Hvordan henviser man til kilder i podcast? Dagens rett Hjemmelagde spinat- og rødbetpølser, stekt potet og løk, sennepskrem Lag dine egne pølser til 17.

RELATERTE BØKER