Ren jul

Ren jul Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Ren jul.pdf
ISBN
4490159129484

BESKRIVELSE

Ren jul byr på flere enn 100 varme, vakre, kloke og frekke dikt og tekster om julen og forventningene vi har til vår viktigste høytid. Her finner du dikt av kjente og kjære forfattere, men også av nye stemmer fra Instagram og andre sosiale medier. Ren jul er satt sammen av musikeren og forfatteren Kaia Huuse. Dette er oppfølgeren til salgsuksessene Ren poesi, Ren snø og Ren sommer som tilsammen er trykket i 51 000 eksemplarer. Fin julegave!

Her finner du dikt av kjente og kjære forfattere, men også av nye stemmer fra Instagram og andre sosiale medier. Ren jul er satt sammen av musikeren og forfatteren Kaia Huuse.

Her er enkle, vakre, morsomme og triste tekster, både nyskrevne og tidligere publiserte. Både kjente og kjære forfattere og nye stemmer fra sosiale medier er representert. Ren jul byr på flere enn 100 varme, vakre, kloke og frekke dikt og tekster om julen og forventningene vi har til vår viktigste høytid.

RELATERTE BØKER