Lindteinstrikk med stil

Lindteinstrikk med stil - Tove Lindtein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Lindtein
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Lindteinstrikk med stil.pdf
ISBN
8652790503776

BESKRIVELSE

Strikk deg en Lindtein genser eller en Lindtein jakke. I Lindteinstrikk med stil finner du mange av dine nye favorittplagg. Hva med å strikke et klassisk plagg i moderne design som Audreyjakken eller Sigridcardigan? Eller kanskje du vil lage en stor kosegenser i tykt og fluffy garn?I boken får du oppskrifter på et stort utvalg ulike gensere og jakker som du kan bruke hele året. Den populære Lindteingenseren er selvsagt med, og her kan du velge mellom flere varianter av den. Hvis du liker mindre prosjekter, kan du strikke deg et par deilige sokker som er perfekte til sofabruk en kjølig kveld. Eller du kan lage en varm og god lue i rekordfart som matcher den nye favorittgenseren din.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet.

Hva med å strikke et klassisk plagg i moderne design som Audreyjakken eller Sigridcardigan? Eller kanskje du vil lage en stor ... Kjøp bøker av Tove Lindtein. ...

RELATERTE BØKER