Hva er strategi?

Hva er strategi? - Lene Pettersen, Inger Stensaker | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Pettersen, Inger Stensaker
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Hva er strategi?.pdf
ISBN
6653722031337

BESKRIVELSE

Boken gir en presis og konsis oversikt over strategifaget. Gjennom å presentere flere perspektiver gir Pettersen en bred forståelse for hva strategi er, og hvorfor noen virksomheter har et konkurransefortrinn. Boken peker både fremover og bakover. Den inneholder en historisk fremstilling som viser hvor strategifaget kommer fra, og hvordan det har utviklet seg. Men forfatteren vier også mye plass til nyere perspektiver i strategifaget. Dette er perspektiver som i tillegg til å forklare hvorfor og hvordan resultater oppnås, legger spesielt vekt på endring, innovasjon og hvordan menneskelig interaksjon påvirker strategiske beslutninger, prosesser og utfall.Hva er strategi? forklarer abstrakte teorier på en lett begripelig og anvendelig måte. Alle viktige poenger er illustrert ved hjelp av relevante og oppdaterte eksempler. En klar styrke ved boken er hvordan forfatteren kobler strategifaget til teknologisk utvikling, digitalisering og kunstig intelligens. I en tid hvor strategifaget brukes i mange ulike fagfelt, henvender denne boken seg til både studenter og praktikere.Forord av professor Inger Stensaker ved Norges handelshøyskole.

Alle viktige poenger er illustrert ved hjelp av relevante og oppdaterte eksempler. En klar styrke ved boken er hvordan forfatteren kobler strategifaget til teknologisk utvikling, digitalisering og kunstig intelligens. Hva er strategi? • En organisasjons strategi er en beskrivelse av hvordan en tenker seg å nå målene.

Hva er Én innbygger - én journal? Hva er en exit-strategi? En exit-strategi er i utgangspunktet en plan for å komme ut av en situasjon. Begrepet exit-strategi er oftest brukt til investeringer i næringslivet, og til militære engasjementer.

RELATERTE BØKER