Halvmorderen

Halvmorderen - Håkan Nesser | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkan Nesser
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Halvmorderen.pdf
ISBN
4530724474532

BESKRIVELSE

Sorgmunter spenningsroman i nessersk stil.Adalbert Hanzon er 73 år da han bestemmer seg for å skrive sin selvbiografi. Ideen kommer naturligvis ikke ut av intet. Årsaken er at han har sett en kvinne på apoteket og tror han kjenner henne igjen. Den aldrende mannen ser tilbake på livet som kanskje ikke var så mye å glede seg over. Han nyter friheten etter en lang fengselsstraff, dømt for en forbrytelse han selv ikke var til stede under. Hvis kvinnen han så på apoteket er den han tror, kan saken kanskje få sin oppklaring. De eneste som kan hjelpe ham med å finne ut hva som skjedde for et halvt århundre siden, er irriterende nok hans småsinte nabo Henry samt en prateglad kusine som prøver å tvinge ham til å mosjonere. Halvmorderen er en fornøyelig spenningsroman fra Håkan Nesser der mord, skam, skyld og kjærlighet er ingrediensene. «I en egen klasse» Per-Magne Midjo, TrønderAvisa «Håkan Nesser beviser nok en gang at han er en av de beste fortellerne i nordisk krim» Ingvar Ambjørnsen, VG «Den forsofne, alkoholiserte misantropen Adalbert Hanzon har sluppet ut av fengsel etter en drapsdom. Nå ser han en kvinne fra sin fortid, og skriversine memoarer - utrolig vittig og overraskende på sitt vis.» Cathrine Krøger, Dagbladet

mars 2020-- annonse --Forrige artikkel Christoph Ransmayrs refleksjon over tid reiser funda­mentale spørsmål om fornuft, framskritt og forgjengelighet. Neste artikkel Forfattaren vil for mykje og materialet er ... I «Halvmorderen» er fortellerstemmen en 73-år gammel mann som skriver ned sine erindringer, med bemerkelsesverdig fin stil og godt utviklet litterær sans til være et første forsøk med penn ... Se beste pris på Halvmorderen.

Adalbert Hanzon er 73 år da han bestemmer seg for å skrive sin selvbiografi. Ideen kommer naturligvis ikke ut av intet.

RELATERTE BØKER