Etikk i profesjonell praksis

Etikk i profesjonell praksis - Einar Aadland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Aadland
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Etikk i profesjonell praksis.pdf
ISBN
7146981579773

BESKRIVELSE

Korleis kan ein vere sikker på at ein handlar riktig i vanskelege situasjonar i profesjonelt arbeid? Kva hjelp får ein frå reglar og retningsliner, og kor mykje bør ein bruke eige skjønn når ein kjem i tvil om rett handling? Denne boka handlar om korleis profesjonsutøvarar kan reflektere i utfordrande situasjonar for å handle rett og godt - slik at publikum får tillit til profesjonen og den profesjonelle bevarer sjølvrespekten. Boka drøfter særskilte forventningar og krav til profesjonsetikken, og viser kva det vil seie å identifisere, reflektere over og handtere etiske problemstillingar i profesjonelt arbeid. Det blir gjort greie for nøkkelomgrep som opne og skjulte verdiar, normer, etikk og moral, og lesaren får ei innføring i sentrale etiske teoriar: dygdsetikk, pliktetikk, konsekvensetikk, diskursetikk og relasjonsetikk. Avslutningsvis blir etiske refleksjonsmodellar presenterte. For personar som har med andre menneske å gjere i arbeidet sitt, vil boka kunne gi både eit solid teoretisk grunnlag for refleksjon og vere ei praktisk handbok til hjelp i møte med profesjonsetiske utfordringar.

og dosent emeritus Einar Aadland, er et viktig bidrag for å bli bevisst etiske problemstillinger i godt etablerte praksiser. En påstand, som må stå for undertegnedes regning, er at for mange vernepleiere fremstår yrkesetikken som noe diffus og noe som fort blir litt usynlig i møte med et vell av rettsregler. 由于此网站的设置,我们无法提供该页面的具体描述。 Pris: 198,-.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt Etikk i profesjonell praksis Einar Aadland (Amund Nitter - Illustratør) På lager - sendes nå( 2 stk. ) 229,-Nå 196,-Heftet Heftet 229,- NÅ 196,-Nynorsk Nynorsk Stk ISBN: 9788252197709 Forlag: Samlaget Trykkeår: 2018 Utgitt: 2018 Utgave: 1 Sider: 109 Vekt: ... Etikk i profesjonell praksis 2018, Det Norske Samlaget "Og eg ser på deg-" Vitenskapsteori i helse- og sosialfag 2011, Universitetsforlaget Organisasjonsetikk.

RELATERTE BØKER