Brudd- og skadebehandling

Brudd- og skadebehandling - Ola-Lars Hammer, Per-Henrik Randsborg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola-Lars Hammer, Per-Henrik Randsborg
DIMENSJON
3,41 MB
FILNAVN
Brudd- og skadebehandling.pdf
ISBN
5099390418019

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i behandling av de aller fleste typer brudd og skader som leger møter på legevakter, i allmennpraksis og i turnus. Forfatterne gir praktiske tips om gipseteknikker, suturering og bruk av lokalanestesi. Andre akutte problemstillinger i legevaktarbeid, som for eksempel håndtering av neseblødninger, abcesser, brannskader og hodeskader, blir også tatt opp. Til forskjell fra andre metodebøker har denne boka en egen del om behandling og oppfølging av brudd hos barn. Boka springer ut fra undervisning av legestudenter og turnusleger. Den er egnet som et samlet oppslagsverk om skadebehandling som også er nyttig for mer erfarne leger.Boka er godt illustrert med tegninger, fotografier og røntgenbilder.Brudd- og skadebehandling er skrevet for medisinerstudenter, turnusleger, leger i spesialisering og allmennpraktikere med interesse for kirurgi.«Dette er en fin metodebok som egner seg godt til daglig bruk for turnusleger og leger i spesialisering ved skadekirurgiske poliklinikker.»K. Steen, Tidsskrift for Den norske legeforening nr. 22 «Til Hammer og Randsborg vil eg sei: Takk og gratulerer. Godt arbeid. Dere har klart spagaten mellomtilstrekkeleg og for mykje info godt og balansert boka bra.»Terje Vagstad, Norsk ortopedpost 3, 2014

«Dette er en fin metodebok som egner seg godt til daglig bruk for turnusleger og leger i spesialisering ved skadekirurgiske poliklinikker.» En tynn cortex disponerer for barnefrakturer av typen torus og greenstick. 75 % av alle brudd er lokalisert til metafysen, og er vanligst i 10-14 års alderen da metafysen gjennomgår de største forandringene.

Köp boken Brudd- og skadebehandling av Ola-Lars Hammer, Per-Henrik Randsborg (ISBN 9788215020112) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERTE BØKER