Trehus

Trehus - Knut Ivar Edvardsen, Trond Ramstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Ivar Edvardsen, Trond Ramstad
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Trehus.pdf
ISBN
6661025450633

BESKRIVELSE

Trehus favner trehusbygging i hele sin bredde: planlegging, utførelse og teori. Boka er et referanseverk for alle som er involvert i bygging av solide og energiøkonomiske trehus - fra studenter og håndverkere, til entreprenører, rådgivere og arkitekter. Også selvbyggere og tiltakshavere vil ha nytte av boka. Den nye utgaven av kan brukes som retningslinje for trehusbygging etter gjeldende myndighetskrav og standarder, tilpasset norsk klima og passivhusnivå. Løsningene tilfredsstiller TEK, og det er tatt høyde for varslede endringer i regelverket.

Derved kan den tjene som lærebok for studenter på både videregående skoler, høgskoler og universiteter. Velkommen. Så gøy at akkurat du fant veien til trehuset! Her håper jeg du finner det du leter etter og noe du "bare må ha".

Og det vanligste ferdighuset hos husleverandøren Älvsby har for eksempel en totalpris på rundt 15 000 kr, ikke inkludert tomteprisen. Bygger du derimot et murhus et par kvadratmeter mindre enn et trehus, så kan kostnaden bli omtrent det samme. Gamle trehus er for alle som er glade i vår enestående bygningsarv: Huseiere, håndverkere, arkitekter, byggmestere, tekniske etater og museumsfolk.

RELATERTE BØKER