Tex Willer kronologisk 54

Tex Willer kronologisk 54 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Tex Willer kronologisk 54.pdf
ISBN
3687416257332

BESKRIVELSE

Historien som startet med den eksentriske dommeren Roy Bean fortsetter, og Tex og Kit Carson befinner seg i Langtry. Der skal de hamle opp med Chris Carter, en utspekulert kvegtyv og våpenhandler som tyranniserer hele områder vest for Pecos River. Men idet våre to helter tror de endelig skal få has på skurken, ender de opp innesperret i et kar som langsomt fylles opp med vann ...Denne serien tar for seg de absolutt første historiene med Tex Willer og vennene hans, i gode opptrykk helt fra starten og kronologisk. Som om ikke dette var nok, så er de serien i farger. Fargene satt et stykke inne hos skaperne av serien i Italia, men til slutt tok de sjansen og startet den italienske versjonen av serien. I 2009 kom den også for første gang til Norge.

51-100; Donald Duck pocket nr. 101-200; Donald Duck pocket nr.

De er spesialutsendte rangere i Vesten for å bidra til å opprettholde lov og orden, noe som slett ikke ... TEX WILLER KRONOLOGISK 1949-50, BOK 3. Boken innehåller nummer 51-60 och 1-4 som ursprungligen var i checkhäftesformat (16,5 X 8).

RELATERTE BØKER