Sabotør; operasjon Muskedunder

Sabotør; operasjon Muskedunder - John S. Jamtli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John S. Jamtli
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Sabotør; operasjon Muskedunder.pdf
ISBN
4683604102635

BESKRIVELSE

Dramatisk krigshistorie slik du aldri før har lest den!Vi er i Nord-Norge, i 1942. Septemberkvelden er mørk og kald. Med ett stiger ubåten Junon opp av vannet, og 12 spesialsoldater på sabotasjeoppdrag kommer til syne. Lydløst ror de innover fjorden. To engelskmenn, en kanadier og to nordmenn. Målet er kraftverket i Glomfjorden. Operasjon Muskedunder er i gang.Den unge Linge-soldaten Sverre Granlund skal være veiviser. Det er langt fra noen ufarlig jobb ... Dette er hans historie.Mens Sabotør, John S. Jamtlis første kritikerroste tegneseriebok fra den andre verdenskrig, var en røverhistorie basert på virkeligheten, er Sabotør - Operasjon Muskedunder historien slik den utspilte seg. Men den er ikke mindre dramatisk!Leseren følger sabotørene tett, over fjellet, i tåke og uvær og med fienden i hælene, med utgangspunkt i Sverre Granlunds opplevelser - fra kjentmann i Nord-Norge til den som bar hele operasjonen på sine skuldre.Alder: fra 12 år

1. Ubåten i Bjærangfjorden. Sabotør; operasjon Muskedunder John S.

Jamtli Denne historisk tegneserien forteller historien om " Operasjon Muskedunder" : Empirex.no oppsummerer historien godt slik: " Operasjon muskedunder var et alliert sabotasjeraid mot det tyskkontrollerte Glomfjord kraftverk i Nordland fylke natten mellom 20. og 21.

RELATERTE BØKER