Frosne flammer

Frosne flammer - Jens Henrik Jensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Henrik Jensen
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Frosne flammer.pdf
ISBN
1957088028619

BESKRIVELSE

Tredje bok i den ulidelig spennende serien om Oxen. Etter en dramatisk slutt i «Mørke menn», antas det at Oxen har omkommet på havet. I virkeligheten har han på mirakuløst vis kommet seg etter store skader, og holder til på en øy i den svenske skjærgården. Her står han i sitt livs dilemma. Mot alle odds bestemmer Oxen seg for å ta opp kampen mot overmakten. Hvis han ikke gjør det er han dømt til evig flukt.

Jens Henrik Jensen; Henning Kolstad (Oversetter) . Serie: Oxen 3 Anmeldelser Thrillere om hemmelige maktorganer er det skrevet dusinvis av, men bare sjelden fungerer de så overbevisende og gripende som Jensens trilogi. Kjøp Frosne flammer fra Bokklubber Etter en dramatisk slutt i Mørke menn, antas det at Oxen har omkommet på havet.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER