Dyrk økologisk

Dyrk økologisk - Eva Robild | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Robild
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Dyrk økologisk.pdf
ISBN
3033257901632

BESKRIVELSE

Å dyrke økologisk - det er vel en selvfølge! Stadig flere hager, parseller, kolonihager og balkonger dyrkes etter økologiske prinsipper. Når du velger å dyrke økologisk, tar du et skritt mot giftfri mat, bedre miljø og en mer bærekraftig livsstil. Men hva innebærer det egentlig å dyrke økologisk?Med enkle og håndfaste tips, vakre bilder og dyrkingsglede hjelper Eva Robild deg fra idé til handling. Hun viser hvordan du enkelt kan dyrke grønnsaker, urter, bær og blomster økologisk i din egen hage. Her forteller hun om jordtyper, vekselbruk, gjødsling, kompost, ugress, nyttedyr og skadedyr og gir gode råd om hva du bør huske på i de ulike årstidene.Ved å dyrke økologisk kan du nyte selvdyrkede grønnsaker, vakre blomster og dyreliv i hagen - med god samvittighet.Eva Robild har skrevet flere hagebøker, blant annet bestselgeren Dyrking i pallekarm. Hun er redaktør for SVTs Trädgårdsmåndag og medvirker i aviser og tidsskrifter.Tommy Tønsberg har oversatt boken. Han er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Han er en populær og kunnskapsrik foredragsholder og forfatter av flere hagebøker.

... Dyrk økologisk_materie.indd 8 17.01.2019 10:51 Naturlig gjødsel Næring finner vi naturlig i jorda, men den finnes av og til i for små mengder, eller plantene kan ha problemer med å ta til seg ... Økologisk dyrking. Økologisk dyrking er i prinsippet dyrking uten bruk av lettløselige gjødselstoffer (mineralgjødsel) og plantevernmidler.

Du kan også bruke fortynnede kaffe- og te-rester, potet- og grønnsaksvann eller kaffegrut. Brennesle- eller valurtvann er også gode som gjødsel.

RELATERTE BØKER