De som er i storm og fare

De som er i storm og fare - Wilbur Smith | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilbur Smith
DIMENSJON
12,84 MB
FILNAVN
De som er i storm og fare.pdf
ISBN
3062401185249

BESKRIVELSE

Hazel Bannock er eier av et stort, globalt oljeselskap. Hennes datter, Cayla, er om bord i deres yacht da den blir angrepet av somaliske pirater. Major Hector Cross er en tidligere elitesoldat som leder sitt eget sikkerhetsselskap, Cross Bow Security. Han har ansvar for oljeselskapets sikkerhet. Men hans lojalitet til Bannock-familien går langt utover det hans plikter skulle tilsi. Piratene ber om en overveldende stor sum i løsepenger, og kompliserte politiske og diplomatiske hensyn gjør det vanskelig å gripe inn. Hazel ber Hector Cross om hjelp til å redde sin datter. De er begge fast bestemt på å ta loven i egne hender om det er det som skal til ...

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-I det samme kom ... Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte de du elsker? Hazel Bannocks datter er bortført av somaliske pirater.

Hennes datter, Cayla, er om bord i deres yacth da den blir angrepet av somaliske pirater.Major Hector Cross er en tidligere elitesoldat som leder sitt eget sikkerhetsselskap, Cross Bow Security. Han har ansvar for oljeselskapets sikkerhet.

RELATERTE BØKER