Birøkterens datter

Birøkterens datter - Santa Montefiore | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Birøkterens datter.pdf
ISBN
5320586424674

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av "Hagen i Hartington" kommer en vakker historie om uoppnåelig kjærlighet og mystiske bånd fra fortiden. Grace har flyttet fra sin barndom på en britisk herregård til et enkelt liv i Massachusetts, USA. Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når datteren opplever samme ulykkelige forelskelse, må de begge konfrontere sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen. "Birøkterens datter" er en vakker og ektefølt roman om fortidens bånd og en kjærlighet som overlever alt.

Hun er datter av en birøkter, og hun kjenner sin plass og vet hva fremtiden bringer. Men en dag dør faren uventet, og Grace sitter igjen helt alene. Pris: 123,-.

Grace har flyttet fra barndommen på en britiskherregård, til et enkelt liv i Massachusetts, USA.Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Birøkterens datter er en vakker og ektefølt roman om fortidens bånd og en kjærlighet som overlever alt. Flere av samme forfatter.

RELATERTE BØKER