Analyse i praksis : en håndbok for masterstudenter

Analyse i praksis : en håndbok for masterstudenter - Trine Anker | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Anker
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Analyse i praksis : en håndbok for masterstudenter.pdf
ISBN
9020527402498

BESKRIVELSE

Å analysere et kvalitativt materiale er utfordrende. I Analyse i praksis. En håndbok for masterstudenter blir du tatt med inn i den praktiske analyseprosessen, skritt for skritt. Eksemplene er fra reelle masterprosjekter, og du får se tidlige utkast til analyse, forslag til hvordan de kan forbedres og ferdige analyser. Forfatteren beskriver også ulike teoretiske innganger og gir referanser til videre lesing. Boken er først og fremst skrevet for lærerstudenter som jobber med masteroppgaven. Den er også nyttig for alle som synes det er utfordrende å analysere kvalitativt empirisk materiale, uavhengig av fagfelt og utdanningsnivå. Boken er en ressurs for veiledere av masteroppgaver.

I Analyse i praksis. En håndbok for masterstudenter blir du tatt med inn i den praktiske analyseprosessen, skritt for skritt.

Kvalitativ analyse og teoriutvikling. Aksel Tjora.

RELATERTE BØKER