Strikk i dine farger

Strikk i dine farger - Anna Enge, Heidi Grønvold, Dagny Thurmann-Moe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Enge, Heidi Grønvold, Dagny Thurmann-Moe
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Strikk i dine farger.pdf
ISBN
7334289866041

BESKRIVELSE

Strikk deg en fargerik garderobe!Dette er den eneste strikkeboken du trenger for å bygge opp en garderobe med strikkede plagg. Her vil du raskt finne favorittplaggene dine som du alltid vil kle. Bokens syv kapseloppskrifter kan du variere i det uendelige, etter fasongen og fargene du kler og liker. Boken forteller deg hvilke farger som passer til deg, hvordan du kombinerer dem i samme antrekk og hva fargene kommuniserer.Pickles-gründerne Heidi Grønvold og Anna Enge og fargeekspert Dagny Thurmann-Moe, eier av Dagny Fargestudio, har sammen laget denne boken. De har engasjert 30 strikkere fra hele Norge og fargesatt og tilpasset kapseloppskriftene til hver av dem. De er alle presentert i boken. Bli inspirert, bli med! #strikkidinefarger

Trippelrosa. Det er gøy å se at bomullspadsene faller i smak i Epla-butikken min.

Bokens syv kapseloppskrifter kan du variere i det uendelige, etter fasongen og fargene du kler og liker. Kjøp Strikk i dine farger fra Bokklubber Strikk i dine farger! Dette er strikkeboken du trenger for å bygge opp en garderobe med strikkede basisplagg som passer akkurat dine farger og din form perfekt! Her vil du raskt finne favorittplaggene dine som du alltid vil kle, og anvendelige strikkeoppskrifter på alt fra genser, kjole, jakke og bukse til shorts og skjørt. Strikk i dine farger har som mål å være den eneste strikkeboka du trenger for å kunne bygge opp en garderobe. En slik varig garderobe er både bærekraftig og miljøvennlig.

RELATERTE BØKER