Mina Jacobsen. Bullet journal 2020

Mina Jacobsen. Bullet journal 2020 - Mina Jacobsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mina Jacobsen
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Mina Jacobsen. Bullet journal 2020.pdf
ISBN
3808704217103

BESKRIVELSE

Har du lyst til å komme i gang med bullet journaling, men vet ikke hvor du skal starte? Mina Jacobsen, kjent fra Youtube, hjelper i deg i gang med denne kreative og morsomme planleggeren. Hver måned har et nytt tema og et fast oppsett. Så er det opp til deg å fylle inn, fargelegge og sette ditt personlige preg på sidene. Boka har også blanke sider til egne notater, oppgaver og lister. En bullet journal er en smart planlegger i hverdagen og en god blanding av huskelister, dagbok, kalender, utklippsbok og minnebok.

Kategorier. Du kan lage og bruke en bullet journal (ofte forkortet til "BuJo") til hva du vil, men den opprinnelige meningen med den er å få oversikt og øke produktiviteten. Mennesket bak begrepet «bullet journal», Ryder Carroll, ser på bullet journal-systemet som noe du former selv, etter hva du føler du trenger for å gjøre livet ditt enklere. Hei og velkommen til min nyeste bullet journal video! trykk "vis mer" for mer informasjon♡MIN FORRIGE BULLET JOURNAL VIDEO:▽INFO OM BULLET JOURNALEn bullet journal er kort forklart en «alt i et» notatbok.

Bullet journal 2020 Jacobsen, Mina. Dagbok / 2019 / Bokmål 299,-På lager, sendes nå Antall.

RELATERTE BØKER