Lev her og nå!

Lev her og nå! - Eckhart Tolle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eckhart Tolle
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Lev her og nå!.pdf
ISBN
9241761580063

BESKRIVELSE

Lev her og nå har et enkelt budskap: Tilstedeværelse i øyeblikket er nøkkelen til indre fred og frihet. Bryt identifikasjonen med tanken, vær til stede her og nå, i det som er, så vil lidelse og problemer opphøre.Les fra A til Å, eller slå opp på tilfeldige sider, tenk gjennom teksten, tenk over mellomrommet mellom ordene. Kanskje med tiden, kanskje her og nå, vil du ta inn viten som forandrer ditt liv.

Bryt tankemønstre som holder deg igjen og tilbake fra en åndelig utvikling. Med Eckhart Tolles bok, Lev her og Nå, vil du få hjelp til å la frykt og engstelse forvitre. Lev her og NÅ! har et enkelt budskap: Tilstedeværelse i øyeblikket er nøkkelen til indre fred og frihet.

Det er mange mennesker som lever dag til dag med frykt, bekymring og frykt. Frykt for fremtiden, for frykten for ikke å vite hva i morgen kunne bringe dem.

RELATERTE BØKER