Hvordan bruke teori?

Hvordan bruke teori? - Lars E.F. Johannessen, Tore Witsø Rafoss, Erik Børve Rasmussen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars E.F. Johannessen, Tore Witsø Rafoss, Erik Børve Rasmussen
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Hvordan bruke teori?.pdf
ISBN
1845796698629

BESKRIVELSE

Studenter ved universitet og høyskoler må ofte utføre egne analyser av kvalitative data. Å analysere er spennende og meningsfullt - men også krevende. Det kan særlig være utfordrende å finne de rette måtene å bruke teori på i analysen.«Den er så velskrevet, at selv jeg, der er dansker, tør kaste mig ud i at rose sproget for både at være særdeles prægnant og til tider tilmed ganske smukt.»Asbjørn Storgaard, Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab«De mange eksemplene og et ujålete språk bidrar til at forfatterne lykkes med å formidle sitt budskap.»Håkon Leiulfsrud, Tidsskrift for samfunnsforskning«Dette er en spenstig bok jeg vil anbefale alle samfunnsvitere å lese, både lærere og studenter. I dagens lærebok- og undervisningslandskap, hvor metodologi ikke er noen ledestjerne, fyller den et tomrom.»Karin Widerberg, Norsk sosiologisk tidsskrift«Med denne boka har studenter innen mange fag innen humaniora og samfunnsvitenskapene for første gang fått en god guide og hjelp på veien i bokform - uavhengig av hvor flink veilederen din er.»Arne Maasø, SosiologenDenne boken er en rikholdig verktøykasse av teoretiske begreper for kvalitativ analyse. Forfatterne tilbyr korte introduksjoner til de mest sentrale teoretiske perspektivene innenfor kvalitativ analyse - som diskursanalyse, narrativ analyse, retorikk og semiotikk - og viser hvordan teoriene kan brukes for å stille og besvare forskningsspørsmål. Gjennom klare definisjoner, gode forklaringer og illustrative eksempler er målet å sette leseren i bedre stand til å snekre sammen sin egen analyse. Boken er uvurderlig for alle studenter som arbeider med intervju-, tekst-, bilde-, video- eller observasjonsdata. Den er også relevant for alle som har en jobb som innebærer å forstå, utrede eller sammenfatte kvalitative materialer.

Kjøp boken Hvordan bruke teori? av Lars E.F. Johannessen, Tore Witsø Rafoss, Erik Børve Rasmussen (ISBN 9788215029016) hos Adlibris.com.

Til tross for det standardiserte format av de individuelle kognitive og psykologiske tester, Hvordan bruke teori for å forbedre sykepleiepraksis Siden det tjuende århundre, har sykepleiere forsøkt å fremme sykepleieteori som en kunnskapsbase for å veilede samordnet aksjon. Håpet har vært å forbedre og foredle pasientbehandling og for å oppfordre publikum til å vise sykepleie som en profesjon Hvordan bruke teori? nyttige verktøy i kvalitativ analyse.

RELATERTE BØKER