En sommer med Montaigne

En sommer med Montaigne - Antoine Compagnon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Antoine Compagnon
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
En sommer med Montaigne.pdf
ISBN
9827765607513

BESKRIVELSE

«Jeg finner alle emner like fruktbare», skriver Montaigne for ham kan selv de mest dagligdagse hendelser bli til gjenstand for kontemplasjon over livets store spørsmål: Et fall fra hesteryggen fører til innsikter om menneskets bevisshet det å miste en tann blir et utgangspunkt for fabuleringer om døden et møte med en hermafroditt gir grunn til å fundere på det uregjerlige ved viljen og begjæret. Gjennom førti korte kapitler inviterer Antoine Compagnon til en vandring gjennon Montaignes mangesidige og motsetningsfylte tankeverden på en lett og uanstrengt måte presenterer han Montaignes refleksjoner omkring mennesket, livet og døden, krig og fred, vennskap og kjærlighet. Antoine Compagnon er forfatter og professor ved Collège de France i Paris og Columbia University i London. En sommer med Montaigne var opprinnelig en føljetong, fremført på den franske radiokanalen France Inter sommeren 2012 da den sommeren etter kom ut i bokform, ble den gjenstand for stor oppmerksomhet og havnet på bestselgerlistene i Frankrike.

Michel de Montaignes komplette Essays har foreligget i norsk oversettelse noen år nå, men det skader ikke å få litt hjelp på veien gjennom franskmannens tekster, for eksempel fra en annen franskmann. Antoine Compagnons lille bok, En sommer med Montaigne, med sine korte kapitler på bare tre-fire sider, skulle være perfekt nå som ... Kjøp En sommer med Montaigne fra Bokklubber «Jeg finner alle emner like fruktbare», skriver Montaigne, for ham kan selv de mest dagligdagse hendelser bli til gjenstand for kontemplasjon over livets store spørsmål: Et fall fra hesteryggen fører til innsikter om menneskets bevisshet det å miste en tann blir et utgangspunkt for fabuleringer om døden et møte med en hermafroditt gir grunn ... - I fjor sommer hadde vi også en slags bestselger.

Antoine Compagnon; Agnete Øye (Oversetter) «Jeg finner alle emner like fruktbare», skriver Montaigne, for ham kan selv de mest dagligdagse hendelser bli til gjenstand for kontemplasjon over livets store spørsmål: Et fall fra hesteryggen fører til innsikter om menneskets bevisshet det å miste en ... En sommer med Montaigne ebok. 49,-Veil.

RELATERTE BØKER