En ballade om sangfugler og slanger (Dødslekene 4)

En ballade om sangfugler og slanger (Dødslekene 4) - Suzanne Collins | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Suzanne Collins
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
En ballade om sangfugler og slanger (Dødslekene 4).pdf
ISBN
7040330588433

BESKRIVELSE

Brennende ambisiøs. Besatt av konkurranse. Men makt har sin pris. Det er dagen for uttaket til de tiende Dødslekene. I Capitol håper Coriolanus Snow at han vil få sjansen til heder og ære ved å bli mentor i Lekene. Den en gang så mektige Snow-familien lider, skjebnen deres er avhengig av den lille sjansen Coriolanus har fått - til å sjarmere, overliste og utmanøvrere sine medstudenter. Alt for å bli mentor for den vinnende deltakeren.Oddsen er imot ham. Han ble tildelt jenta fra Distrikt 12, det laveste av det lave. Deres skjebner er nå sammenflettet - hvert valg Coriolanus tar kan føre til en fordel eller fiasko, triumf eller ruin. Inne på arenaen vil det bli en kamp til døden. På utsiden, begynner Coriolanus å føle noe for sin dødsdømte deltaker ... og han må veie nødvendigheten av å følge reglene opp mot sitt ønske om å overleve koste hva det koste vil.

Besatt av konkurranse. Men makt har sin pris.

Sider: 608Pris: 350 kr.Vis merHeldigvis handler det ikke om henne denne gangen, for boken er en forløper til trilogien. En ballade om sangfugler og slanger (BOK) Suzanne Collins Slippes 26/05 Del 305 00 Veil. pris ...

RELATERTE BØKER