Den gamle mannen og havet

Den gamle mannen og havet - Ernest Hemingway | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ernest Hemingway
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Den gamle mannen og havet.pdf
ISBN
2060742371340

BESKRIVELSE

Gyldendals klassikerslipp våren 2019. Den gamle mannen og havet er mesterfortellingen og fabelen om fiskeren Santiago og hans kamp for livet med en kjempefisk. Da boken utkom i 1952, hadde det gått tolv år siden Hemingways siste store mesterverk, Klokkene ringer for deg. Mange kritikere hadde begynt å avskrive ham. Men Hemingway briljerte igjen, enklere og mer virkningsfullt enn noensinne. I Gyldendals klassikerserie har vi løftet fram fire sentrale bøker i Ernest Hemingways forfatterskap. Da Hemingway fikk Nobelprisen i litteratur i 1954, var foranledningen nettopp Den gamle mannen og havet, eller som det het i begrunnelsen fra Svenska Akademien: «for hans kraftfulle og stildannende fortellerkunst, senest vist i Den gamle mannen og havet.»

Mange kritikere hadde begynt å avskrive ham. Men Hemingway briljerte igjen, enklere og mer virkningsfullt enn noensinne ... Den gamle mannen og havet handler om en gammel fiskers heroiske kamp med å fange en enorm sverdfisk, og senere forsvare sin fangst mot de griske haiene.

Les mer. Vår pris 129,- (Paperback) Leveringstid: Ikke i ... Den gamle mannen og havet handler om en gammel fiskers heroiske kamp med å fange en enorm sverdfisk, og senere forsvare sin fangst mot de griske haiene.

RELATERTE BØKER