Brev til min datter

Brev til min datter - Anne-Britt Harsem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Britt Harsem
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Brev til min datter.pdf
ISBN
2579897567615

BESKRIVELSE

I "Brev til min datter" får man følge den i dag 27 år gamle datteren i Alvdal/Gjerdrum-saken, hennes forhold til sin egen datter og behandlingen de har blitt møtt med hos barnevernet og andre offentlige instanser. Boken setter søkelys på barnevernets behandling med dokumenterte eksempler, med et bedre barnevern og en tryggere saksbehandling som målsetning.

MMA-profil mistet nyfødt datter «Kjære Stevie, det har nå gått ei uke siden du tok ditt siste ... Mor skriver et rørende brev til sin datter, og vi bør alle læse det, før vores forældre bliver for gamle. Newsner giver dig de nyheder som virkelig betyder noget for dig! Bokanmeldelse: Anne Bitsch: «Brev til en ufødt datter.

Bulken på førersiden er fra da min datter lærte seg å sykle, og krasjet, noen måneder før hun døde». Foto: Facebook/Kevin Duke.

RELATERTE BØKER