Vindkast

Vindkast - Karl Erik Harr | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Erik Harr
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Vindkast.pdf
ISBN
5575027977083

BESKRIVELSE

Karl Erik Harr står som en av Norges mest markante samtidskunstnere innen det figurative maleriet. Også som kunstkritiker og samfunnsstemme har Harr satt tydelige spor etter seg, som en av hovedrepresentantene for den nyromantiske retningen i norsk kunst- og kulturliv fra midten av 1960-årene. I denne boka forteller kunstneren selv sin historie, fra barndommen på 1940-tallet til i dag. I en nær og muntlig tone får vi høre om et rikt og mangefasettert liv bestående av mennesker, steder, utstillinger, illustrasjoner, utsmykkinger, bøker, samfunnsengasjement og debatt. Gjennom de stadige omskiftningene følger bildene alltid med, der Harrs motivkrets særlig er konsentrert om Nord-Norge og nordnorsk natur og landskap.

Vindkast vil alltid være kraftigere enn middelvinden og varer ofte bare noen få sekunder. På Norskekysten vet vi av erfaring at vindkastene er omtrent 1,4 ganger sterkere enn gjennomsnittsvinden.

67: Ole: (VA,VNN Meteorologisk institutt er ute med farevarsel for vindkast gjeldende for torsdag formiddag og ettermiddag. Farevarselet omfatter nå både Agder og Østlandet og varsler vindkast opp i 20 meter i ... Som Eit Lauv I Eit Vindkast Lyrics: Eg e glad i 're Birgjit! Du e jenta mi! / De e ingen som e som deg, du tek all mi tid! / Eg går i svime frå mårgo te kveld / Drøyme drauma om natta / De e ... Operasjon Vindkast.

RELATERTE BØKER