Vi to - Alle forhold har sin egen historie - nå kan dere fortelle deres.

Vi to - Alle forhold har sin egen historie - nå kan dere fortelle deres. - Stefan Ekberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Ekberg
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Vi to - Alle forhold har sin egen historie - nå kan dere fortelle deres..pdf
ISBN
7501199864160

BESKRIVELSE

Alle forhold har sin egen historie – nå kan dere fortelle deres.Hvordan møtte dere hverandre? Hvem flørtet først med hvem? Hvordan var den første tiden? Hvordan ble det etterpå? Hva følte dere? Hvor godt kjenner dere hverandre nå på forskjellige måter? Hva vet dere om hverandre? Hvordan så drømmene deres ut før, og hvordan ser de ut nå? Hvilke milepæler har dere hatt? Hvilke opplevelser og avgjørende hendelser har dere i historien deres? Hva vil dere gjøre sammen i fremtiden? Puh ...Man vet jo knapt hvor man skal starte ...Men vi har gjort det enkelt Denne morsomme, herlige og i noen tilfeller sprø boken inneholder flere hundre spørsmål som sammen forteller den felles historien deres – fra første møte og frem til i dag. Dere svarer på spørsmål i boken. Noen ganger sammen, noen ganger hver for dere. Noen ganger gjøres det med humor og glimt i øyet, og noen ganger med mer alvor. Hensikten med boken er å hjelpe deg å fange opp alle minner, tanker og historier som til sammen utgjør nettopp deres unike og uforglemmelige kjærlighetshistorie, slik at den kan bevares for alltid, både for dere og for andre som kan ha lyst til å lese og få et bilde av historien deres. Når dere svarer på spørsmålene i boken, skapes en vev som beskriver historien om dere på en morsom og varm måte og fra to ulike perspektiver. Dere får en fantastisk mulighet til å gjenoppleve reisen som har gjort forholdet deres til det det er i dag. Den perfekte gaven til alle parDu kan gi den til foreldrene eller besteforeldrene dine (du får jo lese den senere), men kjøp den som gave til deg og partneren din også. Velkommen til å fortelle nettopp deres historie!

Derfor har vi laget en bok som hjelper deg med å skrive ned din livshistorie, slik at denne kan være til nytte og glede også for fremtidige generasjoner. - Kan noen fortelle meg hva som egentlig ligger i begrepet «avklart forhold til egen historie»? Det brukes ofte, men jeg har ikke forstått det helt, sa han. - Jeg ser for meg en lang korridor med flere åpne dører, hvor jeg ikke lenger har et anspent forhold til min egen historie, svarte Tom Ingvaldsen. - Til alle som opplever vold: Vi har mange som heier på oss Massiv respons etter at Mimi sto fram med sin historie om livet i et voldelig forhold.

Beretninger kan avvike sterkt fra virkeligheten, og krever derfor en nøyaktig prøving og vurdering. Derfor kan vi være trygge. Nå er det ikke bare folks helse korona'en griper inn i, men også folks økonomi.

RELATERTE BØKER