Perlesøsteren

Perlesøsteren - Lucinda Riley | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
Perlesøsteren.pdf
ISBN
7479430866575

BESKRIVELSE

Perlesøsteren er bok nummer fire i Lucinda Rileys fascinerende og spennende serie De syv søstre.CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far - den mystiske Pa Salt - er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom.Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden.Hundre år tidligere får Kitty McBride, en prestedatter fra Edinburgh, muligheten til å reise til Australia som ledsagerske. Her møter hun sin skjebne i form av tvillingbrødrene Drummond og Andrew - den ene vilter og ustyrlig, den andre ambisiøs arving til en formue basert på perlefiske.Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner og med hjelp fra dem hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.

Jenta på klippen er en bok du vil huske, en gripende fortelling om sorg, tap og stolthet, men mest av alt om håp, tro og kjærlighet. Perlesøsteren er bok nummer fire i Lucinda Rileys fascinerende og spennende serie De syv søstre. CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... "Perlesøsteren" er fjerde bog i Lucinda Rileys populære serie De syv søstre. Vi følger denne gang CeCe, der i sin søgen efter mere viden om sin fortid og sit ophav sætter kurs mod Australien.

RELATERTE BØKER