Lysthus i Norge

Lysthus i Norge - Kari-Marte Frøyset, Tor Harald Frøyset | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari-Marte Frøyset, Tor Harald Frøyset
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Lysthus i Norge.pdf
ISBN
2994708161329

BESKRIVELSE

For første gang er historien om lysthus i Norge samlet mellom to permer. Boka omhandler en viktig del av vår hagehistorie og viser utviklingen gjennom de siste 300 årene, fra begynnelsen av 1700-tallet til vår tid. Utgivelsen er et samarbeidsprosjekt mellom hagehistoriker og hagebokforfatter Madeleine von Essen og grunnleggerne av magasinet Norske Hjem; Kari-Marte & Tor Harald Frøyset. Lysthus i Norge er rikt illustrert og har bilder av mer enn 100 lysthus og paviljonger, fra tidlig på 1700-tallet til vår tid. Madeleine von Essen har skrevet kapitlene om den historiske utviklingen. Ekteparet Frøyset har fotografert og skrevet tekster til lysthusene fra de ulike århundrene, som vises kronologisk etter Madeleines tekster. Lysthus i Norge fokuserer på bygde lysthus, men det vises også eksempler på «levende» lysthus av for eksempel lind, sibirertebusk og syriner. Forfatterne håper utgivelsen vil bidra til at enda flere blir oppmerksomme på de gamle lysthusene som står i hager rundt omkring i landet. Gi inspirasjon til den som vil bygge sitt eget eller til å ta vare på gamle lysthus.

Foto: Frøyset. Sommerbutikken AS er Norges ledende leverandør av lysthus. Vi selger robuste, elegante og designriktige modeller fra svenske leverandører.

Ekteparet Frøyset har fotografert og skrevet tekster til lysthusene fra de ulike århundrene, ... Scan Pro Ide & Design AS tilbyr også lysthus med ildsted, disse modellene er beregnet for helårsbruk. PVC-u-rammer, dobbelt 28mm sikkerhetsglass med 1 dobbeltdør med flerpunkts låser, 4 låsbare vinduer, justerbare dørhengsler, lav aluminiumsterskel og utvendig vannbrett. Vi drømmer alle om et sted i skogen, hvor vi kan la tankene fly.

RELATERTE BØKER