Kjære pappa

Kjære pappa - Kjartan Brügger Bjånesøy | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Brügger Bjånesøy
DIMENSJON
5,31 MB
FILNAVN
Kjære pappa.pdf
ISBN
2120794318860

BESKRIVELSE

Kvifor er det så vanskeleg å akseptere at foreldra våre, dei som alltid har vore sterke og ansvarsfulle, plutseleg skal bli gamle? Er det fordi vi sjølv må innsjå at vi for alvor har blitt vaksne? I denne personlege boka utforskar Kjartan Brügger Bjånesøy kva det vil seie å bli eldre. Han fortel om faren som blir ramma av slag, korleis den sterke arbeidsmannen må godta at han er blitt ein annan mann, han må ha hjelp til stadig fleire daglege oppgåver. Og Kjartan sjølv, eit barn av 70-talet, forstår gradvis at han er blitt ein middelaldrande mann med ansvar og plikter. "Kjære pappa" er ei bok full av kjærleik, sjølvironi, nostalgi og djupt alvor. Det er eit varmt portrett av ein familie og ei klok bok om tida som går og om det å gå inn i nye livsfaser og få nye roller. "En av de vakreste og klokeste bøker jeg har lest på mange år." Tor Åge Bringsværd

Ny kampanje fra Care er blitt vist 15.000 ganger siste døgnet. Filmen «Kjære pappa» tar et oppgjør med hvordan dagens samfunn godtar at jenter og kvinner behandles. Det er Care Norge som står bak filmen.

Gabriel Michael Vosgraff Moro 11. februar 2019 Kjære pappa, når jeg er lei, vet jeg at jeg alltid kan komme til deg.

RELATERTE BØKER