Grønnsaker

Grønnsaker - Tommy Tønsberg, Kenneth Ingebretsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tommy Tønsberg, Kenneth Ingebretsen
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Grønnsaker.pdf
ISBN
6414838679521

BESKRIVELSE

Drømmer du om å høste solmodne tomater og søte rødbeter fra egen avling? Her er tips og inspirasjon til å dyrke favorittvekstene dine.Det er enkelt å dyrke deilige tomater, chili, løk, kål, paprika, agurk og andre grønnsaker selv. Forfatterne øser av sine erfaringer om dyrking på friland, i drivhus og pallekarmer og hjelper deg å skape en frodig hage som bugner av friske grønnsaker.Grønnsaker du har dyrket selv smaker ekstra godt!Tommy Tønsberg er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. Kenneth Ingebretsen er gartner og driver sammen med Tommy planteskolen og nettstedet Garden Living. Begge er populære og kunnskapsrike foredragsholdere og forfattere av flere hagebøker.Andre bøker i serien Dyrk selv:Urter og spiselige blomsterHagekalender

Norske Grønnsaker serverer et skråblikk på den norske sommeren. Legg grønnsaker, saus, lasagneplater og fetaost lagvis i formen. Avslutt med saus, og dryss revet ost over.

de er fulle av vitaminer og mineraler. Grønnsaker er en vekstgruppe med varierende rotvekstmønster, noe som gir ulik evne til å utnytte tilført fosfor. Fordi grønnsaker er høyverdivekster, betyr verdien av små avlingstap ofte langt mer enn marginale P-gjødselkostnader.

RELATERTE BØKER